یک پژوهشگر امنیتی مدعی شد لینک های تبلیغاتی پیشنهادی در صفحات جستجوی گوگل باعث هدایت کاربران به سایت های جعلی می شود.
به گزارش سرویس تکنا، بسیاری از کاربران در هنگام استفاده از گوگل تنها به چند نتیجه ابتدایی پیشنهادی بسنده کرده و دیگر نتایج را بررسی نمی کنند. در بسیاری از مواقع در ابتدای صفحه جستجو پست های تبلیغاتی نشان داده می شود که به عبارت جستجو شده نیز شباهت دارد. در صورتی که کاربر روی آنها کلیک کند می تواند وی را به وبسایت های آلوده هدایت کند. طبق گزارش ExtremeTech در بسیاری مواقع هدایت به لینک های تبلیغاتی گوگل دردسرساز هستند.
در حال حاضر هکرها با نفوذ به بخش تبلیغات در گوگل می توانند لینک های آلوده را در صفحه جستجو نمایش دهند. به عنوان مثال در هنگام جستجو برای دانلود یک نرم افزار ممکن است وارد یکی از این وبسایت های تبلیغاتی مخرب شوید. اگرچه گوگل مدعی است در برابر چنین خطراتی از کاربر محافظت می شود. اما در عمل چنین اتفاقی نمی افتد و هکرها به سیستم تبلیغاتی دسترسی پیدا کرده اند.
یک کاربر توییتر برای نخستین بار امکان کلاهبرداری در تبلیغات گوگل را مطرح کرد. این فرد که یک اینفلوئنسر برنامه نویسی است مدعی شد با هدف دانلود نرم افزار. OBS وارد یکی از این سایت ها شد و روی لینک اول در صفحه جستجو کلیک کرد. وی تصور کرده بود وارد وبسایت اصلی OBS شده است.
این فرد چندی پس از دریافت این برنامه متوجه شد اپلیکیشن مورد نظر روی کامپیوترش نصب نشده است. همچنین حساب توییتری اش هک شده و کلیه NFT ها و رمزارزهایش نیز ناپدید شده اند. در نهایت متوجه سرقت بخشی از سرمایه خود شد.
ویل دورمان، محقق تهدیدات امنیتی وی گوید گوگل لینک های مخرب را از طریق تبلیغات به نمایش می گذارد. گوگل اعلام کرد در تلاش است تا سیستم تبلیغاتی خود را از این لینک های مخرب پاکسازی کند.
https://techna.news/
مایکروسافت یک ربات هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا توسعه داده است که تنها با شنیدن سه ثانیه از صدای یک شخص به خوبی می تواند آن را تقلید کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، ربات WALL-E مربوط به جدیدترین پژوهش مایکروسافت تعلق دارد که می تواند به خوبی شبیه سازی صدای […]
کاربرد ابزار هوش مصنوعی ChatGTP در انجام کارهای مختلف رو به افزایش است. یکی از مهمترین قابلیت آن نوشتن مقالات دانشگاهی است بسیار مورد توجه قرار گرفته است. از طرفی استادان دانشگاه استنفورد برای تشخیص این مقالات ابزار جدیدی توسعه داده اند. به گزارش سرویس تکنا، ابزار جدید DetectGTP می تواند در تشخیص مقالات غیرمجاز کمک کند. این […]
به گزارش مرکز مدیریت راهبردی افتا، شرکت سوفوس، پس از 7 ماه بررسی ، در باره حمله سایبری اردیبهشت 1401 به یک شرکت خودروسازی توسط سه باجافزار مختلف گزارشش رامنتشر و اعلام کرد: در هر سه حمله، مهاجمان با سوءاستفاده از پیکربندی نامناسب مشابه (یکی از قواعد فایروال که پروتکل RDP را در یک سرور […]
دیدگاهتان را بنویسید