در سال گذشته میلادی به دلیل وجود رخنه های اطلاعاتی در شرکت های مختلف داده های مربوط به ۴۲۲ میلیون نفر به سرقت رفت.
به گزارش سرویس تکنا، یک موسسه مستقل گزارشی را در زمینه رخنه های اطلاعاتی در سال گذشته منتشر کرد که نشان می دهد به دلیل وجود این رخنه های اطلاعاتی در شرکت هایی نظیر توییتر سرقت داده های شخصی به۴۲۲ میلیون نفر رسید.
موسسه ITRC گزارشی را منتشر کرد که در آن نشان می دهد تعداد رخنه های امنیتی اطلاعاتی در سال گذشته کاهش داشته است اما در این بین حجم داده های به سرقت رفته روندی صعودی داشت. طی ۶ سال گذشته تعداد قربانیان سرقت اطلاعات رو به افزایش بود به طوری که در سال ۲۰۲۲ تعداد آنها به ۴۲۲ میلیون نفر رسیده است.
طبق گزارش فون آرنا شرکت های دارای رخنه اطلاعاتی جزئیات کامل مربوط به سرقت داده ها را منتشر نمی کنند. بخشی از افشای داده ها مربوط به حملات فیشینگ و باج افزاری است.
مدیرعامل موسسه ITRC در این مورد می گوید به دلیل عدم شفافیت شرکت ها در ارائه اطلاعات نمی توان راهکار مناسبی را برای جلوگیری از این سرقت ها ارائه کرد. به نظر وی ارائه نشدن اطلاعات کافی و سکوت این شرکت ها با کلاهبرداری تفاوتی ندارد.
یکی از بزرگترین رخنه های اطلاعاتی در سال گذشته مربوط به توییتر بوده است که طی آن داده های شخصی مربوط به میلیون ها نفر به سرقت رفت. به طوری که ۴۷ درصد کل آمار قربانیان به این رخنه اطلاعاتی تعلق دارد. در تمامی اطلاعات سرقت شده صرفاً نام و نام خانوادگی و شماره ملی افراد افشا شده است و تنها در موارد نادر برخی اطلاعات حساس نیز توسط هکرها به سرقت رفته است.
https://techna.news/
مایکروسافت قصد دارد در آینده بسیار نزدیک از نسخه جدید چت بات هوش مصنوعی ChatGPT در موتور جستجوی خود استفاده کند. البته نسخه سریع تر آن به کاربران عرضه می شود. به گزارش سرویس تکنا، مایکروسافت قصد دارد از نسخه جدید چت بات ChatGPT در بینگ استفاده کند. به نظر میرسد این اقدام آغاز کننده رقابت بین این […]
وینتوف سرف، که پدر اینترنت خوانده میشود در مورد سرمایه گذاری های عجولانه اخیر روی هوش مصنوعی هشدار داد. به گزارش تکنا، در هفته های اخیر شاهد استفاده هیجان انگیز مردم از چت بات هایی مانند ChatGPT بوده ایم. در این بین خالق اینترنت با اشاره به محبوبیت هوش مصنوعی میان مردم خواستار احتیاط بیشتر در استفاده […]
به گزارش مرکز مدیریت راهبردی افتا، اصلاحیههای مذکور حدود 100 آسیبپذیری را در Windows و محصولات مختلف این شرکت ترمیم میکنند. درجه اهمیت 11 مورد از آسیبپذیریهای ترمیم شده این ماه «حیاتی» (Critical) و اکثر موارد دیگر «مهم» (Important) اعلام شده است.این مجموعه اصلاحیهها، انواع مختلفی از آسیبپذیریها را در محصولات مایکروسافت ترمیم میکنند:• «ترفیع اختیارات» (Privilege […]
دیدگاهتان را بنویسید