به گزارش افتا، شرکت مایکروسافت با اعلام این خبر تاکید کرده که از دیروز بیستم دی 1401، بهروزرسانیها و اصلاحیههای امنیتی ویندوز7 را بطور کامل متوقف کرده است.
وجود یک نقطه ضعف (Vulnerability) خطرناک در سیستم عامل میتواند سبب دور زدن قویترین نرمافزارهای ضدویروس یا دیوارههای آتش شود و این در حالیست که سالهاست که ویروسنویسان و نفوذگران به شدت از سیستمعامل پرطرفدار Windows سوءاستفاده میکنند.
شرکت مایکروسافت علاوه بر عرضه اصلاحیه فوری در مواقع اضطراری، در سهشنبه دوم هر ماه میلادی نیز اصلاحیههای امنیتی جدید خود را منتشر میکند که در اکثر موارد اصلاحیهای «حیاتی» (Critical) برای سیستمعامل Windows عرضه کرده است؛. بنابراین نفوذگران با اطلاع از جزئیات نقاط ضعف جدید کشف شده در سیستمهای عامل پشتیبانی شده توسط شرکت مایکروسافت، میتوانند با مهندسی معکوس این نقاط ضعف را در سیستمهای عامل منسوخ شده نیز شناسایی و از آنها سوءاستفاده کنند.
مایکروسافت(Microsoft) سیستم عامل Windows 7 را در 30 مهر سال 1388 ارائه کرد. پشتیبانی (End of Support – به اختصار EOS) و پشتیبانی تمدید شده (Extended End of Support) از آن به ترتیب در 23 دی ماه 1393 و در 24 دی ماه 1398 به پایان رسید.
برنامهExtended Security Update – به اختصار ESU – آخرین دستاویز برای مشتریانی بود که پس از پایان پشتیبانی مایکروسافت در 23 دی 1393، همچنان در حال اجرای این سیستمعامل قدیمی مایکروسافت بودند.
عدم پشتیبانی از Windows 8.1
علاوه بر این، مایکروسافت پشتیبانی خود را از سیستمعامل Windows 8.1 نیز متوقف کرده است
سیستم عامل Windows 8.1 برای اولین بار 9 سال پیش در آبان 1392 عرضه شده بود، اما از دیروز سهشنبه 20 دی 1401 دیگر پشتیبانی آن متوقف شد.
مایکروسافت یک ربات هوش مصنوعی تبدیل متن به صدا توسعه داده است که تنها با شنیدن سه ثانیه از صدای یک شخص به خوبی می تواند آن را تقلید کند. به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، ربات WALL-E مربوط به جدیدترین پژوهش مایکروسافت تعلق دارد که می تواند به خوبی شبیه سازی صدای […]
یکی از محصولات لنوو در نمایشگاه CES 2023 تبلت غول پیکر Tab Extremeبود که قیمت فروش آن بیشتر از ۱۰۰۰ دلار است. به گزارش تکنا، لنوو در نمایشگاه فناوری امسال علاوه بر معرفی گوشی تینک فون و لپ تاپ های متنوع، از یک تبلت غول پیکر نیز رونمایی کرده است. بنظر می رسد اکنون شروع […]
به گزارش مرکز مدیریت راهبردی افتا، مجموعه اصلاحیههای امنیتی مایکروسافت برای ماه دسامبر منتشر و درجه اهمیت شش مورد از آسیبپذیریهای ترمیم شده این ماه «حیاتی» (Critical) و اکثر موارد دیگر «مهم» (Important) اعلام شده است. این مجموعه اصلاحیهها، انواع مختلفی از آسیبپذیریها را در محصولات مایکروسافت ترمیم میکنند: ● «ترفیع اختیارات» (Elevation of Privilege) ● «اجرای […]
دیدگاهتان را بنویسید