هوش مصنوعی Galactica متا پس از آنکه نتوانست انتظارات مورد نظر را برآورده کند توسط این شرکت از دسترس خارج شد.
به گزارش سرویس تکنا، متا هوش مصنوعی Galactica را با هدف توسعه مقاله های علمی و تحقیقاتی توسعه داده بود. اما بنظر می رسد این هوش مصنوعی نتوانست محتوای مورد نظر را ارائه کند و به همین دلیل پس از انتشار محتوای نادرست از دسترس خارج شد.
متا هوش مصنوعی خود را برای محتواهای ویکی پدیایی آموزش داده بود، اما پس از انتشار نسخه بتای آن برخی محتوای آن مورد انتقاد صحت سنجی قرار گرفت. به همین دلیل متا آن را از دسترس عموم خارج کرد.
در زمان آغاز همه گیری کرونا و در طول ۱۲ ماه بیش از ۱۰۰ذهزار مقاله در این زمینه انتشار پیدا کرد که تلاش زیاد در زمینه تولید محتوا در فضای مجازی را نشان می داد.
حجم محتوا و مقالات بسیار زیاد بود بطوری که اشراف بر آن کاری غیرممکن بنظر می رسید. اما متا مدعی شد هوش مصنوعی Galactica از نظر تئوری می تواند همه مقالات را از بر کند.
تیم Meta AI کار روی این هوش مصنوعی را آغاز کرد. Galactica مبتنی بر یادگیری ماشینی برای ساماندهی داده ها شروع به یادگیری کرد. در نهایت هفته گذشته نسخه آزمایشی آن منتشر شد که انتقادات بسیاری را به همراه داشت. زیرا نشان می داد این هوش مصنوعی با توجه به محتواهای نادرست تولید کرده، هنوز برای استفاده عموم آماده نیست. تیم Meta AI هوش مصنوعی Galactica را برای تولید محتوای تخقیقاتی، حل مسائل ریاضی و حتی خلاصه بازی مقالات آموزش داده بود. اما بنظر می رسد هنوز برای ارائه این اهداف آمادگی ندارد.
محیط توییتر به دلیل امکان ابراز عقیده ناشناس و همچنین ساخت اکانت آسان بین کاربران محبوبیت دارد. اما به نظر می رسد در اینده این محیط تغییراتی را به خود خواهد دید. به گزارش تکنا، گزارشاتی مبنی بر اجباری شدن احراز هویت در توییتر منتشر شده است که نشان می دهد این شبکه اجتماعی به […]
یکی از متخصصان حوزه هوس مصنوعی معتقد است طی ۵ سال آینده چت بات هایی نظیر ChatGPT می توانند ۲۰ درصد از مشاغل را تصاحب کنند. به گزارش سرویس تکنا، چت بات هایی مانند ChatGPT عصر جدیدی از این فناوری را آغاز کردند که می توانند به جای انسان در مشاغل مختلفی ایفای نقش کنند. به […]
به گزارش افتا، شرکت مایکروسافت با اعلام این خبر تاکید کرده که از دیروز بیستم دی 1401، بهروزرسانیها و اصلاحیههای امنیتی ویندوز7 را بطور کامل متوقف کرده است. وجود یک نقطه ضعف (Vulnerability) خطرناک در سیستم عامل میتواند سبب دور زدن قویترین نرمافزارهای ضدویروس یا دیوارههای آتش شود و این در حالیست که سالهاست که […]
دیدگاهتان را بنویسید