مطالعه جدید محققان نشان میدهد استفاده از سیستمهای هوش مصنوعی تولید کننده کد همراه با آسیب پذیری های امنیتی خواهد بود.
به گزارش تکنا، مطالعات اخیر مهندسان نرم افزاری در زمینه سیستم های هوش مصنوعی نشان میدهد احتمال ایجاد آسیب پذیری های امنیتی در برنامه هایی که با کمک هوش مصنوعی توسعه داده شده اند بسیار زیاد است. این مطالعه توسط تیمی از محققان دانشگاه استنفورد تهیه شد. هدف از این تحقیق نیز مشکلات احتمالی کد نویسی با استفاده از هوش مصنوعی است. این در حالی است که برخی فروشندگان مانند گیت هاب درحال بازاریابی برای چنین برنامه هایی هستند.
نیل پری، دانشجوی دکترا در استنفورد و یکی از محققان این پژوهش در گزارشی به وبسایت تک کرانچ گفته است: نمی توان از کد نویسی هوش مصنوعی به عنوان جایگزین مناسب انسانی برای توسعه دهندگان استفاده کرد. افرادی که از این سیستم برای کار های خارج از حوزه تخصصی استفاده می کنند باید مراقب باشند و کسانی هم که برای افزایش سرعت کار خود از این سیستم استفاده می کنند باید با دقت خروجی ها را بررسی کنند.
تمرکز اصلی محققان در این مطالعه روی سیستم تولید کد هوش مصنوعی شرکت OpenAI به نام Codex بوده است. در این تحقیق از ۴۷ توسعه دهنده استفاده شد تا در آزمایشی از Codex در فرایند تکمیل مشکلات مربوط به امنیت استفاده شود. زبان های برنامه نویسی استفاده شده نیز پایتون، جاوا اسکریپت و C بود.
این سیستم که آموزش آن توسط میلیاردها خط کد عمومی انجام شده است میتواند با توجه به کد موجود کدهای دیگر را اضافه کند. به گفته محققان در آزمایش انجام شده آنهایی که از Codex استفاده کرده بودند نسبت به گروه کنترل احتمال استفاده از راه حل های نادرست و ناامنی برای مشکلات برنامه نویسی داشتند. آنها ممکن است تصور کنند پاسخ های ناامن ایجاد شده توسط آنها در مقایسه با افراد گروه کنترل از امنیت بیشتری برخوردار است.
بدین ترتیب فروشندگانی مانند گیت هاب نمیتوانند متوجه وجود نقص های امنیتی که توسط توسعه دهندگان با کد نویسی هوش مصنوعی ایجاد شده، شوند.
https://techna.news/
با تلاش دو شرکت گوگل و مایکروسافت بر سر هوش مصنوعی رقابت آنها در حال جذاب شدن است. در حال حاضر تمرکز مایکروسافت روی شرکت OpenAI است و اکنون گوگل نیز قصد دارد تا روی یک شرکت تقریبا ناشناخته به نام Anthropic سرمایه گذاری کند. این شرکت توسط محققان سابق OpenAI راه اندازی شده است. به گزارش […]
در صورتی که عینک های عادی بهمراه فناوری های واقعیت افزوده عرضه شوند می توانند بازار مصرف کنندگان زیادی داشته باشد. به گزارش سرویس تکنا، شرکت فناوری Lumus از یک معماری جدید در ساخت نمایشگر رونمایی کرد که می تواند عینک های طبیعی را با واقعیت افزوده ترکیب کند.این شرکت که در حوزه اپتیک فعال است […]
در لایحه بودجه ۱۴۰۲ شاهد تبصره جدیدی هستیم که برای کسب و کارهای اینترنتی حقیقی در نظر گرفته شده است. در صورتی که این مطلب و کارها در پلتفرم های داخلی فعالیت کنند از مزایای بسیاری برخوردار خواهند شد. به عنوان مثال فعالیت در پلتفرم های داخلی همراه با معافیت مالیاتی و همچنین بخشودگی جرائم […]
دیدگاهتان را بنویسید